add-to-cartcredit-cardfacebook3 filtersgroup-shipmentgroupinstagram menu credit-cardnextpaypalbergenosloplay previousregular-mailshopping_basket split-shipmentsplitspotify with-trackingx-circle-solidx-circlex-thickzone-euzone-norwayzone-pick-it-upzone-world

Tuvaband
I Entered the Void Vinyl

249 NOK
Add to cart

Uansett hvordan en kommer over musikken til Tuvaband, enten det er på konsert eller på plate, så gjør den inntrykk. Tuva Hellum Marschhäuser har en evne til å fange en underlig magi i sangene sine, med delikate komposisjoner sammen med en røffere produksjon. I 2018 ga Tuva ut sitt debutalbum Soft Drop, til kritisk anerkjennelse hjemme i Norge og internasjonalt. Litt over et år senere er oppfølgeren på vei.

Tuvaband’s nye album heter «I Entered The Void», og markerer en endring i musikken, speilet av endringer i Tuvas personlige liv som kan høres i tekstene og temaene. Det er et skritt videre fra den bevisste minimalismen på Soft Drop, som nå er byttet ut med en tyngre og fullere lyd, innspilt med bandet Tuva spiller med live. En endring i Tuvaband’s live lyd i 2018 var inspirasjonen for selve innspillingen av det nye albumet.

Brilliance

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty